Δημήτρης Χουχουλής στο «Ε»: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ μέχρι το τελευταίο λεπτό!
Κηφισιά

Δημήτρης Χουχουλής στο «Ε»: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, εναρμονιζόμενο με τις νέες πρωτόγνωρες συνθήκες που περνά ο τόπος, δίνει βήμα σε ανθρώπους από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που ωστόσο «κουβαλούν» ο καθένας έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους στη μεγάλη μάχη που δίνουμε εναντίον του κορωνοϊού.

Πρώτος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, η οποία -λίγο πριν αναγκαστικά κλείσουν τα γήπεδα- έδινε… ρέστα στα παρκέ της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Χουχουλής, μέσα από το μήνυμά του στο «Ε», αποδεικνύει ότι, εκτός από τα γήπεδα του μπάσκετ, γνωρίζει να διαχειρίζεται σκληρές καταστάσεις και σε άλλα… πεδία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ, προπονητής ανδρικής ομάδας μπάσκετ Πανερυθραϊκού

Οι μέρες που διανύουμε είναι σίγουρα πρωτόγνωρες, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο. Για να βγούμε, λοιπόν, από αυτή τη δοκιμασία με το μικρότερο δυνατό κόστος, οφείλουμε όλοι μας, παιδιά, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, να δείξουμε υπευθυνότητα και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προστατεύσουμε τόσο εμάς, όσο και τον διπλανό μας.

Γιατί μπορεί μία απερισκεψία να στοιχίσει στον γονιό μας, στο παιδί μας, στον φίλο μας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, κάνουμε υπομονή, χαιρόμαστε τις στιγμές με τις οικογένειές μας και φροντίζουμε ώστε να διατηρήσουμε σώμα και πνεύμα σε εγρήγορση!  

Είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που το μόνο που έχουμε να κάνουμε για το κοινό καλό είναι απλώς να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Και, όπως λέω και στους παίκτες μου, οφείλουμε σε αυτή τη «μάχη» να βάλουμε το «εγώ» κάτω απ’ το «εμείς», δείχνοντας χαρακτήρα «μαχητή» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και μένοντας ο ένας δίπλα στον άλλον.

Και αν το κάνουμε, θα νικήσουμε και στη σημαντικότερη «μάχη», αυτή απέναντι στον «αόρατο» εχθρό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet