«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» με μεγάλες προσωπικότητες της Μόδας
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» με μεγάλες προσωπικότητες της Μόδας

Ο παγκοσμίως πρωτοπόρος Έλληνας σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης «τίμησε» και την Κηφισιά, βάζοντας τη σφραγίδα του στη δράση επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές».

Την εκδήλωση προλόγισε η υπεύθυνη της δράσης, αντιδήμαρχος Νίνα -Ασπασία Βλάχου, η οποία καλωσορίζοντας το πυκνό ακροατήριο επεσήμανε τη βούληση του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου να δίνεται προτεραιότητα στη νεολαία, που ονειρεύεται μια καριέρα πέρα από τα τετριμμένα.

Ο εμβληματικός σχεδιαστής με την αέναη εφηβική ανησυχία του, παρουσίασε στους νεότερους την τέχνη της δημιουργίας, αλλά και τα βήματα της επιχειρηματικής του δράσης. Ο κ. Γιάννης Τσεκλένης στο μεγάλο πέρασμά του από τον χώρο της μόδας, το οποίο και συνεχίζεται με επιτυχία σε κτήρια και όχι μόνο, σημάδεψε κομψά την καθημερινότητα χιλιάδων μαθητών κι αεροσυνοδών, ανθρώπων του πνεύματος, του πολιτισμού και της πολιτικής, οι οποίοι τον λάτρεψαν, τον τίμησαν και τον ακολούθησαν πιστά τις σχεδιαστικές του υποδείξεις.

Στο θεματικό «καφέ» για την προώθηση της επιχειρηματικότητας συμμετείχαν ομιλητές με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της Μόδας και του επιχειρείν. Όπως ο διακεκριμένος γεμολόγος Δημήτρης Αρμάος, η διευθύντρια Marketing της εταιρείας Rococo, Νίκη Πανταζή, η δημιουργός της ελληνικής επιχείρησης Kook, Μαρία Ξυπολιτά, ο γνωστός δημιουργός της εταιρείας V&R (χειροποίητα πλεκτά- υφαντά αξεσουάρ), Βασίλης Μπόρσης, και η καλλιτέχνης Ειρήνη Λιναρδάκη (δημιουργός νεανικών αξεσουαρ -bijoux).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet