«Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» τη Δευτέρα 14 Μαΐου
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» τη Δευτέρα 14 Μαΐου

Μία ακόμη δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Κηφισιάς τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στις 19:00 στο «Veniero All Day Bar» στην πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.

Δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας»

Οι ομιλητές θα είναι ο κ. Μιχάλης Κόκκινος από την εταιρεία Moptil, μια νεοφυής ελληνική επιχείρηση που έχει αναπτύξει δικές της εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης Πραγματικότητας, Τρισδιάστατης, Ψηφιακής Αναπαράστασης Αρχαίων Μνημείων, η κ. Βίβιαν Παράσχου από την Inomo, ένα βραβευμένο ελληνικό brand high-end χειροποίητων επίπλων, κατασκευασμένα από fiberglass, και ο κ. Γιώργος Καράλης από την Baggagement, την πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που παρέχει αυθημερόν μεταφορά και φύλαξη αποσκευών από οποιαδήποτε σημείο στην Αττική (αεροδρόμιο, λιμάνι, ξενοδοχεία, καταλύματα AirBnB) προς οποιοδήποτε σημείο στην Αττική.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet