Εκδήλωση έναρξης του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εκδήλωση έναρξης του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έναρξης του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, στην αίθουσα «Σταύρος Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Το πρόγραμμα υλοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, μέσω των επιχειρηματικών εργαστηρίων, είτε να ωριμάσουν την επιχειρηματική ιδέα τους είτε να εμπλουτίσουν την υφιστάμενη δραστηριότητά τους με νέες τεχνικές και τάσεις του επιχειρείν.

Στους προηγούμενους δύο κύκλους συμμετείχαν συνολικά 59 επιχειρηματικές ομάδες εκ των οποίων, κατόπιν αξιολόγησης βραβεύτηκαν πέντε ομάδες με χρηματικά έπαθλα χορηγίας των τραπεζών Eurobank και Πειραιώς.

Αιτήσεις συμμετοχής στον τρίτο κύκλο του προγράμματος δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:
• Για startup: http://bit.ly/PrismaStartups
• Για υφιστάμενες: http://bit.ly/PrismaYfistamenes

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση προκειμένου να τους λυθούν τυχόν απορίες σχετικά με το Πρόγραμμα και με τη διαδικασία συμμετοχής σε αυτό.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στον τηλ. 213 2007224, στο e-mail: [email protected] ή με την Prisma Consulting στο τηλ. 210 7717900 ή στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet