Με πλούσιες εκδηλώσεις έπεσε η «αυλαία» στην 69η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Με πλούσιες εκδηλώσεις έπεσε η «αυλαία» στην 69η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς

Με πλούσιες εκδηλώσεις έπεσε η «αυλαία» στην 69η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς το τριήμερο 12, 13 και 14 Μαΐου.

Ειδικότερα, μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας, με φόντο το πολύχρωμο άλσος Κηφισιάς, παρουσίασαν για τρεις ημέρες οι σπουδαστές του τμήματος φωτογραφίας του ΙΕΚ Κηφισιάς.

Ακολούθησαν οι σπουδαστές από το Τμήμα Μουσικών του ΙΕΚ Κηφισιάς, οι οποίοι χάρισαν μια όμορφη μουσική βραδιά στους επισκέπτες της Έκθεσης, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023.

Το Σάββατο 13 Μαΐου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο όμορφες χορευτικές βραδιές:

  • Queendome of oriental dance by Amira Balkis «Humanism» για το «Χαμόγελο του Παιδιού», με πολλούς καλλιτέχνες του ανατολίτικου χορού!
  • Την ίδια ημέρα τα βλέμματα των επισκεπτών τράβηξαν οι χορευτές των τμημάτων χορού του ΝΠΔΔ «ΒΙΚΕΛΑΣ» του Δήμου Κηφισιάς, με latin και ευρωπαϊκούς χορούς.

Τέλος, χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Κηφισιάς την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, τελευταία ημέρα της Έκθεσης. Πολλοί ήταν οι πολίτες που επέλεξαν το καταπράσινο και πολύχρωμο Άλσος Κηφισιάς για να γιορτάσουν τη Γιορτή της Μητέρας και να κάνουν τις αγορές τους σε άνθη και φυτά. Μάλιστα, πλούσιες οι  δραστηριότητες για τα παιδιά στο περίπτερο των Παιδικών Σταθμών, με κουκλοθέατρο, face painting και εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet