Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διαβούλευσης για το Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διαβούλευσης για το Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος διαβούλευσης για το Στρατηγικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς – προγραμματική περίοδος 2021-2027, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, στον 1ο Κύκλο Διαβούλευσης συζητήθηκαν και παρουσιαστήκαν μεταξύ άλλων:

  • Η υφιστάμενη κατάσταση εντός των ορίων του Δήμου μέσω εργαλείων στρατηγικού σχεδιασμού (ανάλυση SWOT- δυνατά και αδύνατα σημεία, ευκαιρίες και κίνδυνοι).
  • Οι στρατηγικές προτεραιότητες και οι άξονες παρέμβασης.
  • Έργα και δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Τέλος, η δημοτική αρχή αναφέρει: «Το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς, υπό την εποπτεία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Επιχειρηματικότητας & Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Παντελεάκη θα επεξεργαστεί όλες τις προτάσεις και τις επισημάνσεις που μας κοινοποιήθηκαν, με σκοπό την ενσωμάτωσή τους στο Στρατηγικό Σχέδιο για την Επιχειρηματικότητα.

Σε δύο περίπου μήνες θα πραγματοποιηθεί 2ος Κύκλος Διαβούλευσης κατά τον οποίο θα παρουσιαστεί το Στρατηγικό Σχέδιο, το οποίο θα είναι ανοιχτό για σχόλια και παρατηρήσεις. Θα ακολουθήσει η υποβολή του Σχεδίου προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς. Για τα έργα που θα προτεραιοποιηθούν, θα αναζητηθεί χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2021-2027 μέσω του ΠΕΠ Αττικής αλλά και ευρωπαϊκά προγράμματα και συμπράξεις με ιδιωτικούς φορείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet