Πάνω από 20.000 επισκέπτες στην Ανθοκομική Κηφισιάς την Πρωτομαγιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πάνω από 20.000 επισκέπτες στην Ανθοκομική Κηφισιάς την Πρωτομαγιά

Πάνω από 20.000 δημότες και πολίτες επέλεξαν την Πρωτομαγιά να επισκεφτούν το Άλσος της Κηφισιάς στο πλαίσιο της 65ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς.

Άνθρωποι από όλη την Αττική επισκέφθηκαν την Ανθοκομική Έκθεση προκειμένου να αγοράσουν τα λουλούδια τους, αλλά και να απολαύσουν το πλούσιο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Φύση και παράδοση την Πρωτομαγιά

Το απόγευμα της Πρωτομαγιάς στήθηκε παραδοσιακό γλέντι στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους δημοτικούς χορούς από τις ομάδες Χοροέκφραση, Ηγέχορος, Ένωση Θηβαίων Λαυρίου και το Χορευτικό Τμήμα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Ακολούθησε η συναυλία παραδοσιακής μουσικής της Στέλλας Κονιτοπούλου με τη συμμετοχή του Ηπειρώτη τραγουδιστή Σάββα Σιάτρα και του Παναγιώτη Αγγελακόπουλου.

Ο Γ. Θωμάκος για την Ανθοκομική

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, με την ευκαιρία των εγκαινίων της 65ης  διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 20:00, αναφέρει σχετικά: «Η ιστορική Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πρώτη γιορτή του Δήμου μας μετατρέπει την παράδοση σε δυναμική τεχνογνωσία. Οι δεσμοί με την ανθοκαλλιέργεια και τη φυτοπαραγωγή αποτελούν την κινητήρια δύναμη για καινοτομίες που ανθίζουν στο Άλσος Κηφισιάς.

»Θεσμός βαθιά ριζωμένος στη συνείδηση των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συνεχώς εκπέμποντας μηνύματα για μια ανανεωτική στάση ζωής: Για το περιβάλλον, την ευζωία, την κοινωνική αλληλεγγύη».

Παιδικά χαμόγελα την πρώτη ημέρα της Ανθοκομικής

Την πρώτη μέρα, Τρίτη 30 Απριλίου 2019 της 65ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς γέμισε το Άλσος με παιδικά χαμόγελα και φωνές.

Μπροστά στο άσπρο πανί μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Η παράσταση στέφθηκε με επιτυχία αφού ο διαμορφωμένος χώρος για τις εκδηλώσεις στο Άλσος Κηφισιάς γέμισε με κόσμο. Μικροί και μεγάλοι γέλασαν με την ψυχή τους και στο τέλος έδωσαν το πιο ζεστό χειροκρότημά τους.

Νωρίτερα, στον χώρο της Ανθοκομικής Έκθεσης λειτούργησε εργαστήριο Καραγκιόζη, όπου κάθε παιδί κατασκεύασε την αγαπημένη φιγούρα του.

Τα Playmobil στην Ανθοκομική Έκθεσης Κηφισιάς

Ένας κόσμος διασκέδασης και συναρπαστικών παιχνιδιών περιμένει μικρούς και μεγάλους να τον ανακαλύψουν έως και την Κυριακή 19 Μαΐου.

Θεματικό Πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος»

Στο πλαίσιο της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης λειτουργεί το Θεματικό Πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος», προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό, αγγίζοντας σύγχρονα θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη ζωή στην πόλη.

Έκθεση Ζωγραφικής

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε να θαυμάσετε τα έργα των μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κηφισιάς με θέμα «Κήποι του Μέλλοντος».

Είσοδος στην Ανθοκομική

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, που θα είναι ανοιχτή 10:00-22:00, η είσοδος θα είναι δωρεάν τις καθημερινές και ώρες 10:00-13:00, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες και τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στην τιμή του 1,5 ευρώ. Για τους επισκέπτες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών, καθώς και για τους πολίτες ειδικών ομάδων, η είσοδος είναι ελεύθερη κάθε ώρα και ημέρα.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να φτάσουν στον χώρο της Έκθεσης με αυτοκίνητο, το Platanos Parking προσφέρει ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου ή την απόδειξη αγοράς από πωλητές της Ανθοκομικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet