Τέλος… εποχής για την καφετέρια «Αμαρυλλίς» στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τέλος… εποχής για την καφετέρια «Αμαρυλλίς» στην Κηφισιά

Η καφετέρια «Αμαρυλλίς» στην Κηφισιά δεν θα ανοίξει μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες της με μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτησή τους στην σελίδα στο Facebook.

Ενώ το παρατεταμένο κλείσιμο των χώρων εστίασης και η αβέβαιη προοπτική απειλεί χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα, οι δύο διαχειριστές της αγαπημένης καφετέριας γνωστοποίησαν στους φίλους και στους θαμώνες του καφέ «Αμαρυλλίς» πως οι πόρτες δεν θα ξανανοίξουν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στις αρχές του Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας.   

«Στις επιχειρήσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας σήμερα που ανακοινώνουμε ότι το αγαπημένο μας Αμαρυλλίς δεν θα ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων», γράφουν χαρακτηριστικά ο Χρήστος και η Λίλλυ και προσθέτουν:

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή έως και φανατική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς κάνατε το Αμαρυλλίς αυτό που είναι, εσείς ήσασταν η ψυχή του – το Αμαρυλλίς ήταν απλά το στέκι που φιλοξένησε τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες, τις γιορτές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και ήττες σας.

»Ακόμα πιο πολύ ευχαριστούμε το προσωπικό με το οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάμε πολλά σε όλα τα παιδιά (ακόμα και στα λίγα παλιόπαιδα που υπήρξαν στο διάβα μας) που το αγάπησαν όσο κι εμείς αυτά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιχείρηση ή/και για τον εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ή/και την άδεια λειτουργίας, ας μας στείλει μήνυμα. Για τους υπόλοιπους, δεν θα χαθούμε! Κάπου θα ξανασυναντηθούμε. Χρήστος – Λίλλυ».

Η προηγούμενη ανάρτηση είχε γίνει στις 19 Μαρτίου, όπου αναφερόταν: «Θα έρθει η μέρα που θα πίνουμε τον καφέ μας και θα τρώμε μοσχομυριστό κέικ που μόλις βγήκε από το φούρνο μας. Και θα είναι στην όμορφη βεράντα του Αμαρυλλίς, με τις αμυγδαλιές της έπαυλης Δροσίνη καταπράσινες να μας δανείζουν λίγη από τη σκιά τους».  

Όπως όμως φαίνεται, οι εβδομάδες που μεσολάβησαν άλλαξαν άρδην τα σχέδια των ιδιοκτητών της καφετέριας στην Κηφισιά, που αποτελούσε καθημερινό σημείο συνάντησης για ντόπιους και επισκέπτες, στο άλλοτε πολυσύχναστο κέντρο της περιοχής.   

Πηγή: www.lifo.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet