Τι ζήτησε από τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τι ζήτησε από τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς είχε ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Παντελεάκης, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου. Το «παρών» έδωσαν και οι κ.κ. Αντώνης Λουμίδης και Ζεράρ Καραβάνης.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν θέματα εύρυθμης λειτουργίας του εμπορικού κέντρου Κηφισιάς, μεταξύ αυτών, η συντήρηση πεζοδρομίω, ποδηλατοδρόμων και οδοστρώματος, η αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού, η αστυνόμευση κ.ά. Ο κ. Παντελεάκης δεσμεύτηκε να επανέλθει επί όλων των θεμάτων.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση της αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης και Φιλίας των Πολιτών, Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού, Νίνας-Ασπασίας Βλάχου, με την πρόεδρο του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς, Εριφύλη-Λιλή Γαλλή, τον αντιπρόεδρο, Γεράσιμο Ρούσσο και μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου για τη προετοιμασία του Δήμου ενόψει των Χριστουγέννων και τον εορταστικό στολισμό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος εξέθεσε τις προτάσεις του για την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας, καθώς και ιδέες για τον στολισμό στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών, περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για τις επιχειρήσεις.

Οι αντιδήμαρχοι μετέφεραν τις ευχές του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, για καλή και εποικοδομητική θητεία στο πρόσφατα εκλεγμένο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και έδωσαν και τα δικά τους συγχαρητήρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet