Υιοθεσίες αδέσποτων, παραδοσιακό γλέντι, αλλά και χορωδιακή μουσική στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Υιοθεσίες αδέσποτων, παραδοσιακό γλέντι, αλλά και χορωδιακή μουσική στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Σειρά εκδηλώσεων φιλοξενήθηκαν το τετραήμερο 6 έως και 9 Μαΐου στο πλαίσιο της 69ης Ανθοκομικής έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς.

Υιοθεσία αδέσποτων

Ειδικότερα, το Σάββατο 6/5 το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο ΑΓΑΠΗ πραγματοποίησε ημέρα υιοθεσίας ζώων και επίδειξη σκύλων – οδηγών. Την ίδια ημέρα διοργανώθηκε «animal party» με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα αδέσποτα ζώα, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Kifissia Radio και το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο ΑΓΑΠΗ.

Ημέρα υιοθεσίας για τα αδεσποτάκια του Δήμου Κηφισιάς ήταν και η Κυριακή 7/5. Η Επιτροπή Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς με τα αδέσποτα ζωάκια που αναζητούν οικογένεια, ενημέρωσε τους επισκέπτες της Έκθεσης για την αξία της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων!

Παραδοσιακό γλέντι

Από μουσικής πλευράς, παραδοσιακό γλέντι με τις μοναδικές φωνές της Στέλλας Κονιτοπούλου και του Μανώλη Κοντάρου στήθηκε στο καταπράσινο και γεμάτο χρώματα και αρώματα άλσος Κηφισιάς το Σάββατο 6/5/2023. Νωρίτερα οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς από τα Χορευτικά Τμήματα του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, με δασκάλες τις Δέσποινα Σκέρλου και Κατερίνα – Τατιάνα Τσιάμα, αλλά και κρητικούς χορούς από το συγκρότημα ΔΙΚΤΑΙΟΙ ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ.

Την Κυριακή 7 Μάϊου 2023 η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών της ΧΕΝ Κηφισιάς μας χάρισε ένα υπέροχο χορευτικό ταξίδι στο Ιόνιο με φόντο το πολύχρωμο άλσος Κηφισιάς.

Διήμερο χορωδιακής μουσικής

Ακολούθησε διήμερο αφιερωμένες στη χορωδιακή μουσική.

Συγκεκριμένα, η Χορωδία Κηφισιάς 1937 παρουσίασε το βράδυ (8/5) ένα ποικίλο πρόγραμμα από χορωδιακά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, καθώς και διασκευές για Μικτή Χορωδία και σολίστες. Τη Διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, ενώ στο πιάνο ήταν ο Σάββας Σοράνογλου.

Η χορωδία των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς ερμήνευσε τραγούδια σταθμούς στην Ελληνική Μουσική το βράδυ (9/5) υπό τον μαέστρο – συνθέτη Κωνσταντίνο Στεφάνου, στο άλσος Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet