«Συμμορφώθηκε» το μπαρ της Νέας Ερυθραίας
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Συμμορφώθηκε» το μπαρ της Νέας Ερυθραίας

Αποτελέσματα έφερε η καταγγελία κατοίκου της Νέας Ερυθραίας για μπαρ της περιοχής (Καταγγελία για ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αλκοόλ σε μπαρ της Ν. Ερυθραίας), καθώς οι υπεύθυνοι του καταστήματος, διαβάζοντας την καταγγελία στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, συμμορφώθηκαν άμεσα.

Συγκεκριμένα, στον ιστότοπό μας «έφθασε» το ακόλουθο μήνυμα από τον κο Εμμανουήλ Ψαράκη:

Μη γνωρίζοντας την υπάρχουσα κατάσταση, νομίζοντας ότι η εξωτερική πόρτα παραμένει μόνιμα κλειδωμένη, αφήναμε εντός του μπαρ τα αλκοολούχα ποτά. Με την ανάρτηση του πολίτη στο site Ενυπόγραφα αντηληφθήκαμε την κατάσταση και συμμορφωθήκαμε άμεσα.

Παράλληλα, ο κ. Ψαράκης απέστειλε φωτογραφίες (από 18/102016) από το μπαρ όπου φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί όλα τα αλκοολούχα ποτά.

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. Δημήτρης Μπαζίνας

    Κ. Ψαράκη,
    πως θα φτάσουν οι ιδιοκτήτες και πελάτες των τριών μαγαζιών του Α’ ορόφου στις επιχειρήσεις τους, αν η εξωτερική πόρτα είναι μόνιμα κλειδωμένη; Καμία εξήγηση; Μας κοροϊδεύετε μήπως;

  2. Ψαράκης Εμμανουήλ

    Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε την ανησυχία σας και δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο καθώς συμμορφωθήκαμε άμεσα μαζεύοντας όλα τα αλκοολούχα ποτά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήσαμε. Μπορεί όποιος πολίτης επιθυμεί να επισκευτεί και να ελέγξει την υπάρχουσα κατάσταση. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που δημιουργήθηκε ανησυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet