Παρουσίαση νέων επιχειρηματικών σχεδίων στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Παρουσίαση νέων επιχειρηματικών σχεδίων στην Κηφισιά

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση κι αξιολόγηση νέων επιχειρηματικών σχεδίων, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, στις 17:00, στο συνεδριακό κέντρο «Εξέλιξη» (Domotel Kastri Hotel), Ελευθερίου Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας (Καστρί-Ν. Ερυθραία).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο παρουσίασης και αξιολόγησης των επιχειρηματικών ιδεών των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα για την ενίσχυσης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας που εξελίσσεται στον Δήμο Κηφισιάς.

Πρόσκληση εκδήλωσης επιχειρηματικότητας (12/12/2016)Η επιτροπή αξιολόγησης  είναι πενταμελής και αποτελείται από τους διακεκριμένους επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους φορέων:

  • Νικόλαο Μυλωνά, αντιπρύτανη ΕΚΠΑ, καθηγητή Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Χάρη Λαμπρόπουλο, μέλος Δ.Σ ΕΒΕΑ, καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών.
  • Φραγκίσκο Θεοφύλακτο, πρόεδρο MCK GROUP, μέλος δικτύου επιχειρηματικών αγγέλων ΕΒΕΑ.
  • Μάρκο Πανέτα, επιχειρηματία, μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ.
  • Δημήτρη Κουτσοθεόδωρο, μέλος Εθνικού Συμβουλίου για την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει τις ομάδες και να συνδιαμορφώσει (σε ποσοστό 40%) την τελική βαθμολογία.

Τα επιχειρηματικά σχήματα τα οποία θα επιλεγούν θα ωφεληθούν των υπηρεσιών της δομής υποστήριξης και θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον τελικό διαγωνισμό, μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης  θα είναι η Ιωάννα Πουλοπούλου και ο Ανδρέας Κούκιος από την MCK.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο www.kifissiaepixeirein.gr έως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.

Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήμου Κηφισιάς για το Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet