Αποδέχονται υπό όρους μεταφορά της Βιολογικής Αγοράς οι βιοκαλλιεργητές
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αποδέχονται υπό όρους μεταφορά της Βιολογικής Αγοράς οι βιοκαλλιεργητές

Αποδέχεται τη μεταφορά της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς στην οδό Κοκκιναρά, από Λεωφ. Καραμανλή έως την οδό Παναγιάς Ελευθερώτριας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής.

Η απόφαση λήφθηκε, κατά πλειοψηφία, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. που διεξήχθη την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.

Παρ΄ όλα αυτά η αποδοχή της μεταφοράς συνοδεύεται από όρους – προϋποθέσεις και συγκεκριμένα:

  • Η αγορά να λειτουργεί στο σημείο αυτό 12 μήνες τον χρόνο χωρίς να μεταφέρεται.
  • Ο αριθμός των συμμετεχόντων παραγωγών να είναι ο ίδιος με αυτόν που συμμετείχαν στην αγορά στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.
  • Να μην απαιτούνται τέλη καθαριότητας από τη δημοτική Αρχή (αφού, όπως αναφέρουν οι βιοκαλλιεργητές, οι ίδιοι φροντίζουν για την καθαριότητα του χώρου που τους παραχωρεί ο Δήμος χωρίς να επιβαρύνουν τους δημοτικούς προϋπολογισμούς).

Παράλληλα με κατάθεση πρότασης που έγινε από τον πρόεδρο του ΣΥΒΑΑ στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ευάγγελο Αυλήτη, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, ο Σύλλογος επαναφέρει προς τη δημοτική Αρχή το αίτημά του για έναρξη του χορηγικού του προγράμματος με τίτλο «Αγάπη με το κιλό». Σύμφωνα με τον Σύλλογο, από το πρόγραμμα αυτό ο Δήμος Κηφισιάς μπορεί να επωφεληθεί με σημαντικές ποσότητες πιστοποιημένων φρέσκων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση έτσι ώστε να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές ή/και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του.

Ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής αναμένει την απάντηση της δημοτικής Αρχής Κηφισιάς έτσι ώστε, όπως αναφέρει προς τους πολίτες – καταναλωτές ο πρόεδρος του Μαΐστρος Καραμπάσης, «να λάβει τέλος η ταλαιπωρία όλων εσάς που μας στηρίζετε ανελλιπώς τόσα χρόνια».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet