Κηφισιά: Επιτήδειοι παρίσταναν τους συντηρητές ασανσέρ και άρπαξαν από διαμέρισμα 72.000 ευρώ
Κηφισιά

Κηφισιά: Επιτήδειοι παρίσταναν τους συντηρητές ασανσέρ και άρπαξαν από διαμέρισμα 72.000 ευρώ

Συμμορία απατεώνων, παριστάνοντας τους συντηρητές ασανσέρ σε πολυκατοικία στην Κηφισιά, κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι γυναίκας το ποσό των 72.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Σοφία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας άνδρας, ο οποίος της συστήθηκε ως συντηρητής του ασανσέρ, της ζήτησε να του δείξει τον ηλεκτρικό πίνακα στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

«Μου έλεγε ”αυτό είναι το δικό σας, αυτό του άλλου”, του λέω γιατί δεν φωνάζεις τον διαχειριστή και μου λέει ”έλα τώρα, δεν πειράζει, αφού είσαι κάτω εσύ”», περιέγραψε η άτυχη γυναίκα.

Η κυρία Σοφία δεν κατάλαβε ότι ο άνδρας που της συστήθηκε ως συντηρητής ασανσέρ ήταν μέλος συμμορίας, και όση ώρα συνομιλούσαν ο συνεργός του βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει στο διαμέρισμά της.

Δείτε το βίντεο

Το δεύτερο μέλος της συμμορίας, αφού μπήκε στο διαμέρισμα, έκανε άνω-κάτω ένα υπνοδωμάτιο και βρήκε σε συρτάρι 72.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα και στη συνέχεια ζήτησαν από την κυρία Σοφία να μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, προκειμένου να της δείξουν φωτογραφίες από άτομα που έχουν απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet