Άγρια καταδίωξη στην Κηφισιά: Πυροβολισμός, 2 τραυματίες αστυνομικοί και 3 συλλήψεις
Κοινωνία

Άγρια καταδίωξη στην Κηφισιά: Πυροβολισμός, 2 τραυματίες αστυνομικοί και 3 συλλήψεις

Άγρια καταδίωξη εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10/3 στην Κηφισιά, ύστερα από σήμα που έλαβε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για διάρρηξη διαμερίσματος στην οδό Ακρίτα.

Επί τόπου έσπευσαν για έλεγχο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έκαναν σήμα σε «ύποπτο» Ι.Χ. αυτοκίνητο με πέντε επιβαίνοντες, προκειμένου να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη, στην οποία έπεσε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός στον αέρα από τους αστυνομικούς, με τον οδηγό του οχήματος να εμβολίζει μηχανή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη συμβολή της Δεληγιάννη με τη λεωφόρο Κηφισιάς.

Οι δύο αναβάτες αστυνομικοί έπεσαν κάτω και τραυματίστηκαν, με τον έναν μάλιστα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για ράμματα στα χείλη. Από συναδέλφους τους συνελήφθησαν τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι συλληφθέντες είναι Ρομά, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν διαπιστώθηκε ότι ήταν μισθωμένο. Πρόκειται για κάτι που παραπέμπει σε «επαγγελματική» συμμορία, καθώς ανάλογος τρόπος δράσης έχει διαπιστωθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν μετά από εξάρθρωση συμμορίας «μπουκαδόρων».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet