Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κηφισιά
Κοινωνία

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κηφισιά

Με φως και λάμψη αθλητισμού πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Κηφισιά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, κάλεσε τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου ως απόλυτο εκφραστή της ελπίδας, δύναμης και αισιοδοξίας να ανάψει το δένδρο στον Δήμο.

«Σήμερα δεν χωράει το γκρίζο αλλά το χρυσό και το έχουμε μαζί μας», ήταν τα λόγια του Γιώργου Θωμάκου ο οποίος μέτρησε αντίστροφα και ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς πάτησε το κουμπί της φωταγώγησης.

Τα εκατοντάδες λαμπιόνια του δένδρου άναψαν και μαζί με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα χάρισαν χρώμα, φως και χαρά πρόγευση της Άγιας Νύχτας που πλησιάζει.

Ο κ. Θωμάκος ευχήθηκε καλά χριστούγεννα με υγεία και αγάπη. «Στολίζουμε, φωτίζουμε και γιορτάζουμε περιμένοντας το θείο βρέφος. Όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτή την ψυχική ανάταση. Δημιουργούμε επίσης εορταστική ατμόσφαιρα που βοηθά τον εμπορικό κόσμο, τη σπουδαία αγορά της Κηφισιάς μας», ανέφερε.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς σημείωσε ότι και φέτος η Κηφισιά, η Νέα Ερυθραία και η Εκάλη είναι στολισμένες όσο ποτέ. Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού, την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων, Νίνα Βλάχου και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δ. Βικέλας», με πρόεδρό του την Λίλα Παπαδημητρίου, για την οργάνωση του στολισμού και το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου αντίστοιχα.

Αμέσως μετά το εμπορικό κέντρο «Shopping land» πλημμύρισε με χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της χορωδίας του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Δ. Βικέλα», υπό τη μουσική διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη. Η Αλεξάνδρα Σιετή με τη μελωδικότητα της φωνής της και την ορχήστρα της Souled Out ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και γνωστές επιτυχίες.

Στην εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα.

Στον Δήμο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθούν 14 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου για μικρούς και μεγάλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet