Άννα Βίσση και Διονύσης Σχοινάς ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Άννα Βίσση και Διονύσης Σχοινάς ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα στον Δήμο Κηφισιάς

Δύο εντυπωσιακές συναυλίες στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων, εορταστικών εκδηλώσεων θα διεξαχθούν στον Δήμο Κηφισιάς. Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες φωταγωγούν, μαζί με τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, τα χριστουγεννιάτικα δένδρα σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία και δίνουν πανηγυρική έναρξη ενός πλούσιου, όπως ενημερώνει ο Δήμος, πολιτιστικού προγράμματος για τον μήνα Δεκέμβριο.

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Ν. Ερυθραία με τον Διονύση Σχοινά

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη & Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Ερυθραία στις 19:00, ο ερμηνευτής και πολίτης του Δήμου Κηφισιάς, Διονύσης Σχοινάς, καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με μια μοναδική συναυλία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο, δίνοντας την ευκαιρία ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι και μιας εορταστικής διάθεσης.

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κηφισιά με την Άννα Βίσση

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στην Κηφισιά στις 17:00, η σπουδαία ερμηνεύτρια Άννα Βίσση θα ανάψει, σε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα, το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κηφισιά. Η Άννα Βίσση με το τεράστιο ρεπερτόριο και την ξεχωριστή φωνή σηματοδοτεί την έναρξη ενός εορταστικού μήνα στην Κηφισιά και υπόσχεται μια μοναδική συναυλία.

«Σας περιμένουμε όλους να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο τρόπο» τονίζει ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλώντας τους πολίτες να παραστούν στις εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet