Άρωμα εορτών… άπλωσαν στη Νέα Ερυθραία οι Αμαζόνες
Κοινωνία

Άρωμα εορτών… άπλωσαν στη Νέα Ερυθραία οι Αμαζόνες

Συμβολικά την ελπίδα έφεραν στη Νέα Ερυθραία οι Αμαζόνες. Η φωταγώγηση του χριστουγεννιιάτικου δένδρου έγινε από την αρχηγό της γυναικείας ομάδας, Χρυσάνθη Χριστοδούλου, την ομάδα που εκπροσωπεί τον Δήμο Κηφισιάς στην κορυφαία κατηγορία της χώρας Volley League Γυναικών.

Φως και ζεστασιά στη βραδιά προσέφερε η χορωδία Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας που τραγούδησε τα παραδοσιακά κάλαντα. Μουσική σε pop και rock ρυθμούς χάρισαν οι Prestige, ενώ πυροτεχνήματα έλαμψαν στον ερυθραιώτικο ουρανό δημιουργώντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Το άναμμα του δένδρου παρακολούθησαν πολίτες της Νέας Ερυθραίας, εκπρόσωποι του Δήμου, πρόεδροι Συλλόγων, με μάσκες και αποστάσεις  σύμφωνα πάντα με τα απαραίτητα μέτρα.

Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Νικήτας Κόκκαλης, o αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Μιχάλης Καυγαλάκης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Γιώργος Σκορδίλης, o αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Έφη Κούτση, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξιος Μακρής, η δημοτική σύμβουλος Νίκη Ποντικάκη και ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΑΜΑΖΟΝΕΣ, Χάρης Ντιγριντάκης.

«Η χαρά των Χριστουγέννων στον Δήμο μας ξεκινά από τη Νέα Ερυθραία μας, με το άναμμα του δένδρου, με κάλαντα από τα παιδιά μας και μουσική από τους Prestige. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με προσοχή, αποστάσεις και μέτρα μέχρι να έρθει η στιγμή όπου θα μπορούμε να γιορτάζουμε αγκαλιασμένοι. Στολίζουμε, φωτίζουμε, γιορτάζουμε καθώς  υποδεχόμαστε τον Σωτήρα του Κόσμου, τον Χριστό μας, αλλά και γιατί έχουμε απόλυτη ανάγκη την αισιοδοξία και την ελπίδα» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet