Έγκλημα στην Κηφισιά: Τουλάχιστον 10 φορές πυροβόλησε ο αστυνομικός τις δύο γυναίκες
Κοινωνία

Έγκλημα στην Κηφισιά: Τουλάχιστον 10 φορές πυροβόλησε ο αστυνομικός τις δύο γυναίκες

«Δεν μπόρεσα να αντέξω το γεγονός ότι είχε πάρει την επιμέλεια των παιδιών και τα είχε στείλει στους γονείς της στη Θήβα», φέρεται να κατέθεσε ο αστυνομικός που το απόγευμα της Τετάρτης (19/3) άνοιξε πυρ εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του και της φίλης της.

Ο 35χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισίας, όπου συντετριμμένος φέρεται να είπε στους συναδέλφους του όσα τον έκαναν να πυροβολήσει τουλάχιστον 10 φορές εναντίον των δύο γυναικών.

Το ζευγάρι βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διάσταση, ενώ πάρα τις προσπάθειες του αστυνομικού της Τροχαίας Νέας Ιωνίας δεν υπήρξε επανασύνδεση. Ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης τον τελευταίο καιρό ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του, ωστόσο, δεν μπορούσε κάνεις να φανταστεί την τραγική κατάληξη. Οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας γνώριζαν ότι είχαν χωρίσει, όμως, δεν είχε εκφράσει ποτέ ανησυχία ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Παλιός συνάδελφος του αστυνομικού δήλωσε στο Reader.gr: «Ήμασταν μαζί με τον Γ. στην ίδια υπηρεσία πριν κάποια χρόνια. Ήταν ήρεμο παιδί και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, όμως ο χωρισμός τον πλήγωσε πολύ. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έκανε αυτό το πράγμα».

Να σημειωθεί ότι νωρίς το πρωί οι συνάδελφοι των δύο γυναικών άφησαν στο σημείο της δολοφονίας κεράκια στη μνήμη τους.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet