Ένωση Γονέων Δήμου Κηφισιάς: Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δ.Σ. για την προσχολική αγωγή
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Δήμου Κηφισιάς: Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δ.Σ. για την προσχολική αγωγή

Σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς καλεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς σχετικά με τη λειτουργία της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης στα νηπιαγωγεία του Δήμου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ημερήσιας διάταξης της συνεδράισης θα συζητηθεί η αναστολή ή μη της εφαρμογής της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής στον Δήμο Κηφισιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Δήμου Κηφισιάς καλεί γονείς και εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, και συγκεκριμένα επισημαίνει:

Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί,

Σας ενημερώνουμε ότι στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο επιχειρείται αιφνιδιαστική ανάκληση της απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ) και της δέσμευσης της δημοτικής Αρχής για την εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής.

Να μην το επιτρέψουμε!!!

Η Ένωση Γονέων Κηφισιάς και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα 7:30 μ.μ. στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet