Ένωση Γονέων Κηφισιάς: Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών σε… υψηλούς τόνους για τα προβλήματα των σχολείων
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Κηφισιάς: Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών σε… υψηλούς τόνους για τα προβλήματα των σχολείων

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Ένωσης Γονέων Κηφισιάς η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αλ. Μακρή, «παρά την προσπάθεια αναβολής της από την πλευρά του», σύμφωνα με την Ένωση Γονέων.

Συμμετείχε η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αστερίου, καθώς και η μηχανικός που είναι αρμόδια για τα σχολεία κ. Βασιλείου.

Η Ένωση Γονέων Κηφισιάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η συζήτηση ξεκίνησε με την δήλωση του αντιδημάρχου ότι η Τεχνική Υπηρεσία είναι αναρμόδια για τα έργα που θα αποφασιστεί να πραγματοποιηθούν στα σχολεία και εκτελεί τις υποδείξεις των Σχολικών Επιτροπών. Σχετικά με κάποια σοβαρά κτηριακά προβλήματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους των συλλόγων, επικαλούμενοι και πολύχρονα αιτήματα των διευθυντών των σχολείων αλλά και πραγματικά γεγονότα, η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι δεν υπήρχε καμία γνώση. Παρόλα αυτά δεσμεύτηκαν ότι θα πραγματοποιήσουν αυτοψίες».

Ακόμη, η Ένωση Γονέων Κηφισιάς τονίζει πως «παρά το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά ζητήθηκε εγγράφως η καταγραφή των προβλημάτων των σχολικών κτηρίων δεν έγινε καμία απολύτως αναφορά. Αν και η συζήτηση διεξήχθη στη μεγαλύτερη διάρκεια σε έντονους τόνους οι γονείς κατέθεσαν τα προβλήματα των σχολείων δίνοντας πλήρη εικόνα και με απόλυτη τεκμηρίωση καθώς και τοποθετήθηκαν ολοκληρωμένα στις ασάφειες που δόθηκαν ως απαντήσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet