Έρχονται τα… Κηφισοπαιχνιδίσματα του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Έρχονται τα… Κηφισοπαιχνιδίσματα του Δήμου Κηφισιάς

Το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού  «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει για 14η χρονιά τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα», μία εκδήλωση θεσμό για τα παιδιά.

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη διοργάνωση που θα μεταμορφώσει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» σε μια μαγική παιχνιδούπολη την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια από το «Γελαστό Πορτοκάλι», να λάβουν δωρεάν ενημερωτικό υλικό από την Ορνιθολογική Εταιρεία (φυλλάδια, αφίσες, βιβλιαράκια για πουλιά κ.λπ.) και υλικό για εκπαιδευτικούς όσο και υλικό ενίσχυσης, αλλά και να συμμετέχουν με τη συμβολή εθελοντών σε μικροκατασκευές για πτηνά. Παράλληλα, μπορούν να λάβουν μέρος σε δραστηριότητα που θα διοργανώσει το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς, να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες  με βιβλία που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία Sporos, Mόnogram, να ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, να αυτοσχεδιάσουν στο Θεατρικό Παιχνίδι και να πάρουν μέρος στα δραστήρια παιχνίδια που θα διοργανώσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κηφισιάς.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξιφασκία σε διοργάνωση από το τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», να  παίξουν σκάκι, να πάρουν μέρος σε κατασκευές και να ζωγραφίσουν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας των Εφαρμοσμένων Τεχνών, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting που θα οργανώσει η εταιρεία Oriflame, να παίξουν πολλά επιτραπέζια παιχνίδια με την Games Rules και να πάρουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι «Πρωινοχώρα» που διοργανώνεται από την εταιρεία ΔΕΛΤΑ, καθώς και να απολαύσουν προϊόντα της εταιρείας.

Τέλος οι μικροί επισκέπτες και οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες Στεργίου, Θανόπουλος, Βενέτης, Oki Doki, My Market, Market In, Sweet Habitρχ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet