Αγιασμός στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό «Νέλλη Κοκκορίνου» στην Κηφισιά
Κοινωνία

Αγιασμός στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό «Νέλλη Κοκκορίνου» στην Κηφισιά

Ολοκληρώθηκαν προσφάτως οι εργασίες ανακαίνισης του Παιδικού Σταθμού «Νέλλης Κοκκορίνου» του Δήμου Κηφισιάς μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», που υλοποιεί η ΙΚΕΑ του Ομίλου «Φουρλή». Με τη συμβολή της εταιρείας δημιουργήθηκε ένα χαρούμενο και λειτουργικό περιβάλλον με νεοεξοπλισμένους χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών.

Ευκαιρία να ευχαριστήσει ο Δήμος τον Όμιλο Φουρλή για την προσφορά του αποτέλεσε η τελετή Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην τελετή του αγιασμού παρέστη η υπεύθυνη Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Φουρλή, Λήδα Φουρλή, καθώς και υπεύθυνοι του προγράμματος «Σταθμοί χαράς» – ΙΚΕΑ. Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε το κατάστημα ΙΚΕΑ και προσωπικά την κα Φουρλή για τη γενναιόδωρη προσφορά τους στον παιδικό σταθμό της Κηφισιάς και  απένειμε τιμητική πλακέτα.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου τα παιδάκια του σταθμού έδωσαν στην κα Φουρλή ένα δώρο – έκπληξη που ετοίμασαν, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με πολλή αγάπη.

Στον αγιασμό του Σταθμού παρέστησαν, επίσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών, Γιάννης Παντελεάκης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Βαγγέλης Αυλήτης και Παναγιώτης Ραυτόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Σμαράγδα Πετρίδου και ο προϊστάμενος Γιάννης Κασιμάτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet