Ανάβουν χριστουγεννιάτικο δένδρο Κηφισιά και Νέα Ερυθραία
Κοινωνία

Ανάβουν χριστουγεννιάτικο δένδρο Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

Η επίσημη έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων θα γίνει με τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων του Δήμου, παραδοσιακά, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία.

Η αρχή γίνεται στη Νέα Ερυθραία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Εμπορικό Κέντρο Καμάρες (Χαρ. Τρικούπη 127). Το άναμμα του δένδρου θα συνοδεύσει η νεανική pop & rock μπάντα «Prestige The Band».

Σειρά παίρνει η Κηφισιά το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στην Κολοκοτρώνη και Λεβίδου. Η φωταγώγηση του δένδρου θα γίνει υπό τη συνοδεία της Αλεξάνδρας Σιετή και της 5μελούς ορχήστρας της Souled Out.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δηλώνει σχετικά: «Προσφέρουμε όλα όσα επιτρέπονται εν μέσω υγειονομικής κρίσης γιατί οι πολίτες έχουν ανάγκη να χαρούν το εορταστικό κλίμα με τις οικογένειές τους. Ζητάμε όμως, την ευλαβική τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Μάσκες και αποστάσεις για τη προστασία της υγείας όλων μας».

Η δημοτική αρχή αναφέρει: «Από τις αρχές Νοεμβρίου η ομάδα Ηλεκτροφωτισμού με προϊστάμενο τον Κώστα Παπαϊωάννου φρόντισε να γεμίσει τον Δήμο με γιορτινά φώτα. Κάθε χρόνο γίνεται επέκταση του εορταστικού φωτισμού σε νέα σημεία του Δήμου μας ενώ επιδιορθώνονται υλικά στολισμού που είχαν υποστεί βλάβες. Επικεφαλής του γενικού χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου μας είναι η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Νίνα -Ασπασία Βλάχου.

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου “Δημήτριος Βικέλας”, με πρόεδρο την Λίλα Παπαδημητρίου, έχει διαμορφώσει ένα εορταστικό πρόγραμμα που μπορεί να προσφέρει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές πάντα με τα απαραίτητα μέτρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet