Αναγκαία προϊόντα σε οικογένειες που τα στερούνται μοιράζει στις 22 και 23/12 ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Αναγκαία προϊόντα σε οικογένειες που τα στερούνται μοιράζει στις 22 και 23/12 ο Δήμος Κηφισιάς

Δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη βρίσκεται ο Δήμος Κηφισιάς με τις Κοινωνικές Δομές του. Στο πλαίσιο της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης το Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Κοινωνική Μέριμνα», μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, ετοιμάζει πακέτα γεμάτα καλούδια και με όλα τα αγαθά που χρειάζεται μια οικογένεια για να περάσει όμορφα τις μέρες των εορτών.

Τα προϊόντα αυτά που έχουν συγκεντρωθεί, χάρη στις προσφορές των χορηγών, αλλά και πολιτών θα μοιραστούν σε όλους τους δικαιούχους- ωφελούμενους την Τετάρτη 22/12 και την Πέμπτη 23/12.

Η διανομή θα γίνει με τρόπο με τον οποίο θα αποφευχθεί ο συνωστισμός, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Μετά το τέλος της διανομής η δημοτική αρχή θα ευχαριστήσει όλους όσους και φέτος με τις δωρεές τους συνέβαλαν καθοριστικά ώστε να καλυφθούν ανάγκες των πολιτών.

Τον συντονισμό των δράσεων έχει η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Κοινωνική Μέριμνα», Κατερίνα Καραλή η οποία εργάζεται καθημερινώς με υπαλλήλους του Δήμου και εθελοντές έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου θα γίνει η διανομή του χριστουγεννιάτικου γεύματος για τους δικαιούχους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet