Ανακοίνωση δημάρχου Κηφισιάς για τη ληστεία στην οικία του
Κοινωνία

Ανακοίνωση δημάρχου Κηφισιάς για τη ληστεία στην οικία του

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος σχετικά με τη ληστεία στην οικία του στην Κάτω Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου 2015 (βλέπε δημοσίευμα Λήστεψαν τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο).

Ο κ. Γ. Θωμάκος επισημαίνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι καλά στην υγεία τους, αν και εκείνος και η σύζυγός του δέχθηκαν χτυπήματα από τους κακοποιούς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Λόγω της ευρείας δημοσιότητας -παρά το ότι από την πρώτη στιγμή ζήτησα να χαρακτηριστεί ως «μη ανακοινώσιμο» γεγονός- η δημοσιογραφική προβολή της νυχτερινής ληστρικής επίθεσης με υποχρεώνει να δηλώσω: οπλισμένοι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ληστές εισέβαλαν στην κατοικία που μισθώνω στην Κάτω Κηφισιά και αφού ακινητοποίησαν για περισσότερο από δύο ώρες τη σύζυγό μου και εμένα άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και ασημικά.

Η τετραμελής οικογένεια μας είναι υγιής, χάρη στην πίστη στον Θεό και την προσευχή μας, αν και δεχθήκαμε με τη σύζυγό μου χτυπήματα από τους κακοποιούς.

Εκφράζω ευχαριστίες και έπαινο στους: αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και γενικό γραμματέα του υπουργείου για το ενδιαφέρον τους, διοικητές των τμημάτων Ασφάλειας και Αστυνομίας Κηφισιάς, Υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής και Τμήμα Ιδιοκτησίας της Ελληνικής Αστυνομίας, άνδρες και γυναίκες των υπηρεσιών αυτών που επιλήφθηκαν άμεσα συλλέγοντας όλα τα στοιχεία και παρέχοντας μας σχετική βοήθεια. Τονίζω ότι τα περιστατικά τέτοιων εγκληματικών πράξεων είναι σπανιότατα πλέον στον Δήμο μας.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους συμπολίτες και μη εξέφρασαν ποικιλοτρόπως τη συμπαράστασή τους.

Εξυπακούεται ότι δεν παρακωλύονται τα καθήκοντα μου ως δημάρχου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet