Απαντήσεις από τον Δήμο Κηφισιάς αναμένει ακόμη το Συμβούλιο της Κοινότητας Ν. Ερυθραίας
Κηφισιά

Απαντήσεις από τον Δήμο Κηφισιάς αναμένει ακόμη το Συμβούλιο της Κοινότητας Ν. Ερυθραίας

Για θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ερυθραίας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ενημερώνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας, Χρήστος Λούμπιας.

Πρόκειται για θέματα που αφορούν στις πιστοποιήσεις παιδικών χαρών, στην ακίνητη περιουσία της Κοινότητας, στο γραφείο Κοιμητηρίου και στη λαϊκή αγορά της πόλης και για τα οποία το Συμβούλιο, όπως αναφέρει, δεν έχει λάβει απάντηση από τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο κ. Λούμπιας επισημαίνει τα εξής:

Με τη λήξη του έτους και έχοντας συμπληρωθεί το πρώτο 4μηνο από την έναρξη της θητείας του νέου Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας και με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων σας παραθέτω τα εξής:

  • Πιστοποιήσεις παιδικών χαρών: με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου ν.39/26-11-2019, καθώς και με υπενθύμιση στις 2-1-2020 προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς, ζητήσαμε στοιχεία σχετικά με τις πιστοποιήσεις και την ασφάλεια των παιδικών χαρών της Νέας Ερυθραίας, καθώς επίσης προτείναμε την επίσκεψη σε αυτές από κοινού με σκοπό και στόχο την προσφορά βοήθειας μας στο έργο αυτό. Καμία απάντηση έως τώρα.
  • Αγνοείται η ακίνητη περιουσία της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας: με την απόφαση  με αρ. πρωτ. 44641/26-11-2019 ζητήσαμε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου όπως μας ενημερώσει σχετικά με τα ακίνητα που ανήκουν στην Κοινότητα διά του Κτηματολόγιου, καθώς και για τις χρήσεις αυτών με σκοπό την εξέταση αιτημάτων ΝΠΔΔ του Δήμου μας για την αξιοποίηση αυτών.

Επίσης καμία απάντηση μέχρι σήμερα αν και στις 31-12-2019 εστάλθηκε εκ νέου υπενθύμιση.

  • Γραφείο Κοιμητηρίου Νέας Ερυθραίας: με την απόφαση 41/26-11-2019 το Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Ερυθραίας έχει ζητήσει από τη διοίκηση του Δήμου να μεριμνήσει για τη σύννομη και εύρυθμη λειτουργία του γραφείου κοιμητηρίου παραχωρώντας τον κατάλληλο χώρο, προσωπικό και εξοπλισμό. Επίσης καμία απάντηση έως τώρα.
  • Πρόγραμμα λαϊκής αγοράς Νέας Ερυθραίας: ερώτηση στις 23-12-2019 προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τις λαϊκές αγορές σχετικά με αιφνιδιαστικές αλλαγές του προγράμματος καθώς και για τη μη τήρηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν έχει απαντηθεί ακόμη.

Θέματα όπως η καθαριότητα της κοινότητας, η ανακύκλωση, η δημιουργία διοδίων στη γέφυρα Βαρυμπόμπης και η διενέργεια νέας γεώτρησης στην Πολιτεία αποτελούν θέματα της γενικής συνέλευσης των κατοίκων στις 12-01-2020 στις 11:30 στο ΚΕΜΜΕ (Λουκή Ακρίτα 4).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet