Βράβευση Κ.Π. «Προνόη» για τη λειτουργία Ακαδημίας Γονέων στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Βράβευση Κ.Π. «Προνόη» για τη λειτουργία Ακαδημίας Γονέων στον Δήμο Κηφισιάς

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ βραβεύθηκε από τη «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» για τη διοργάνωση και τον συντονισμό του προγράμματος «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» στον Δήμο Κηφισιάς για το έτος 2017-2018. Η βράβευση έλαβε χώρα την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, στο πλαίσιο της 8ης Ημερίδας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Προγράμματος «Αριάδνη» για την Ψηφιακή Παιδεία που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Π. «Προνόη» παρέλαβε το βραβείο, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου και υπεύθυνη της Ακαδημίας Γονέων στον Δήμο Κηφισιάς, Σωτηρία Μακαρώνη.

Το πρόγραμμα, το οποίο εποπτεύει και συντονίζει κεντρικά η ΜΕΥ της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» με διευθύντρια την καθηγήτρια Μαρία Τσολιά και επιστημονικά υπεύθυνη την επίκουρη καθηγήτρια Άρτεμη Τσίτσικα, υλοποιείται παράλληλα σε 10 περιοχές της Αττικής και για πρώτη φορά στα Ιωάννινα.

Το πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» που υλοποιείται για πρώτη χρονιά φέτος στον Δήμο Κηφισιάς έχει ως στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με εξειδικευμένη κατάρτιση, κύρος και εμπειρία από τον χώρο της Υγείας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα στον Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ερυθραίας «Βίλα Κώστα» (Λουκή Ακρίτα 4, Ν. Ερυθραία). Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 από τις 18:00 έως τις 19:30.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο τηλ 210 8082673 ή επισκεπτόμενοι τον χώρο του Κέντρου (Δήλου 10, Κηφισιά) και ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet