Για τη δρομολόγηση έργων στον Δήμο Κηφισιάς συζήτησαν Γ. Πατούλης και Γ. Θωμάκος
Κοινωνία

Για τη δρομολόγηση έργων στον Δήμο Κηφισιάς συζήτησαν Γ. Πατούλης και Γ. Θωμάκος

Οι προτεραιότητες και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και ο προγραμματισμός έργων που είναι στη φάση της ωρίμανσης και μπορούν να χρηματοδοτηθούν από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, με τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γ. Θωμάκο. Επίσης, έγινε αναφορά στη δρομολόγηση υλοποίησης των έργων του ρέματος Κοντοχρήστου στην Ερυθραία και του Αθλητικού Κέντρου στην Κάτω Κηφισιά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τεχνικών Έργων, Ε. Κοσμίδη και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Α. Kαλογερόπουλος.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τους αντιπεριφερειάρχες Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη και Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλη για τη σημαντική βοήθεια που παρείχαν στον Δήμο Κηφισιάς για την απομάκρυνση όλων των φερτών υλικών και των σπασμένων δένδρων τα οποία καταστράφηκαν από τη θεομηνία «Μήδεια» τον προηγούμενο χειμώνα. Μάλιστα, όπως τόνισε, η βοήθεια της Περιφέρειας, «η οποία ήταν πέραν των αρμοδιοτήτων της, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην περιοχή».

Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του, επισήμανε ότι η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των πολιτών και της περιουσίας τους αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, απαντώντας και στο αίτημα του δημάρχου για ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή, τόνισε ότι έχει αιτηθεί ειδικό κονδύλι από το υπουργείο Εσωτερικό και πως τα σχετικά ποσά που θα εγκριθούν θα αξιοποιηθούν με προτεραιότητα σε δήμους που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές και θεομηνίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet