Γ. Θωμάκος: Χρόνια πολλά στον παππού και τη γιαγιά
Κοινωνία

Γ. Θωμάκος: Χρόνια πολλά στον παππού και τη γιαγιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, εύχεται χρόνια πολλά στους ηλικιωμένους ανθρώπους και εκφράζει τη συμπαράστασή του προς εκείνους.

Ο κ. Θωμάκος αναφέρει σχετικά:

«Αυτά τα χρόνια της ανασφάλειας για την υγεία και τη ζωή μας ο παππούς και η γιαγιά είναι τα πρόσωπα που σκεφτόμαστε περισσότερο από όλους. Την αγάπη και την τρυφερότητά μας την εκδηλώνουμε παρά τους περιορισμούς και τις αποστάσεις για την προστασία τους.

»Ο Δήμος Κηφισιάς είναι δίπλα τους με τις τέσσερις δομές του. Το καλοκαίρι τους πρόσφερε 15 δωρεάν θαλάσσια μπάνια σε κοντινές παραλίες, πάντα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα προστασίας από την Covid-19. Από τον Σεπτέμβριο στα ΚΑΠΗ προσφέρονται προγράμματα μόνο με ραντεβού. Χρόνια πολλά στον παππού και τη γιαγιά. Με υγεία, καινούργιες δράσεις και εμπειρίες θα ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες στους φιλόξενους χώρους των ΚΑΠΗ μας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας ακολουθεί βίντεο με τις ευχές της αρμόδιας αντιδημάρχου, Νίνας-Ασπασίας Βλάχου, καθώς και «φωτοστιγμές» από δραστηριότητες των μελών των 4 ΚΑΠΗ, πριν την πανδημία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet