Δήμος Κηφισιάς για κακοκαιρία «Ελπίς»: Ναι στη δημιουργική κριτική, όχι στις άδικες επιθέσεις
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς για κακοκαιρία «Ελπίς»: Ναι στη δημιουργική κριτική, όχι στις άδικες επιθέσεις

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί τους πολίτες για τη συνεργασία και την κατανόηση που επέδειξαν τις τελευταίες δύσκολες ημέρες εκδήλωσης της κακοκαιρίας «Ελπίς», ενώ την ίδια στιγμή προχωρεί σε απολογισμό των μέτρων που έλαβε για την αντιμετώπισή της.

«Επιδίωξή μας  είναι οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και βεβαιώνουμε τους πάντες ότι προσπαθούμε άοκνα και σε 24ωρη βάση γι’ αυτόν τον σκοπό. Δικαιολογούμε απόλυτα τα παράπονα όσων συμπολιτών βρέθηκαν έως και τρεις ημέρες σε μη εκχιονισμένους δρόμους. Η καλοπροαίρετη και σκληρή κριτική -ακόμα καλύτερα η δημιουργική κριτική- είναι ευπρόσδεκτη και επιβεβλημένη. Εξετάζουμε προσεκτικά  κάθε σχετική πρόταση απ’ όπου κι αν προέρχεται» υποστηρίζει η δημοτική αρχή και προσθέτει:

«Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας υπήρξε σχεδιασμός και προετοιμασία της δημοτικής αρχής και κυρίως της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, υπό τον αντιδήμαρχο Νικήτα Κόκκαλη».

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα προετοιμασίας που έλαβε ο Δήμος Κηφισιάς

«Ο  Δήμος μας, σεβόμενος τους πολίτες του, οφείλει να αντικρούει κάθε άδικη επίθεση από κάποιους που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες, παραθέτοντας πάντα την πραγματική εικόνα» συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, για να συμπληρώσει.

«Η εικόνα αυτή θα ήταν πολύ διαφορετική εάν δεν υπήρχε πρόβλεψη και προετοιμασία και κυρίως εάν δεν υπερέβαλαν εαυτούς το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Υπηρεσία, το Πράσινο και άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Διασώστες.

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος επιδεικνύουν πάντα σεβασμό στον πολίτη και προσπαθούν να τον υπηρετούν με συνέπεια και φροντίδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet