Δήμος Κηφισιάς: Δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της πόλης
Κηφισιά

Δήμος Κηφισιάς: Δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της πόλης

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Δήμου από την κακοκαιρία «Φίλιππος»,  σήμερα το πρωί της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2022.

Μάλιστα, η δημοτική αρχή αναφέρει ότι τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έριχναν αλάτι τη νύχτα στους δρόμους, «με προτεραιότητα σε αυτούς όπου η εμπειρία έχει δείξει ότι σημειώνονταν προβλήματα».

Επιπλέον, σημειώνει ότι με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου όλες οι δυνάμεις, εργαζόμενοι και μηχανήματα (αλατιέρες, εκχιονιστικά, unimog φορτωτές, αρπάγες κτλ), παραμένουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση μέχρι τη λήξη της κακοκαιρίας. Επίσης, έχει εξασφαλιστεί συνεργασία με ιδιώτες που τίθεται σε εφαρμογή όταν οι ανάγκες ενίσχυσης των δυνάμεών το επιβάλλουν.

Τέλος, η δημοτική αρχή υπογραμμίζει ότι «με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κακοκαιρίας υπήρξε την Πέμπτη 10 Μαρτίου έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για το συντονισμό των επιχειρησιακών δυνάμεων, υπό τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νικήτα Κόκκαλη.

Σημεία διάθεσης αλατιού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet