Δήμος Κηφισιάς: Μεριμνούμε για τους εργαζόμενους του Δήμου
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Μεριμνούμε για τους εργαζόμενους του Δήμου

Μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους του Δήμου Κηφισιάς λαμβάνει η διοίκηση του Δήμου.

Όπως επισημαίνει η διοίκησης, «ο Δήμος Κηφισιάς μεριμνά για τους εργαζομένους του και τις συνθήκες ασφαλείας στους χώρους εργασίας τους, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχει και τις δικαιούμενες παροχές».

Ειδικότερα, σε διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων βρίσκεται ο Ανοιχτός Διεθνής Διαγωνισμός για την ανανέωση των ειδών ατομικής προστασίας για το προσωπικό του Δήμου, προμήθεια με την οποία, σύμφωνα με τη διοίκηση, οι εργαζόμενοι θα λάβουν, ανάλογα με τη θέση εργασίας τους, τα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας, όπως γυαλιά, μπουφάν, ειδικές ζώνες κ.ά.

«Υψηλή προτεραιότητα για τον Δήμο μας είναι η ασφάλεια των εργαζομένων» τονίζει σχετικά η διοίκηση.

Παράλληλα έχει εξασφαλιστεί από τη διοίκηση η δέουσα ποσότητα γάλακτος το οποίο διανέμεται στους εργαζομένους για τρία χρόνια, συνεχίζοντας την παράδοση που ήδη υπάρχει στον Δήμο.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της υγείας, ο Δήμος Κηφισιάς εφαρμόζει, επίσης, πρόγραμμα εμβολιασμών εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας-Β ενώ οι συνάδελφοί τους στους Παιδικούς Σταθμούς εμβολιάζονται με το εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet