Δήμος Κηφισιάς: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων νέων δικαιούχων για το οικονομικό βοήθημα του Πάσχα
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων νέων δικαιούχων για το οικονομικό βοήθημα του Πάσχα

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων νέων δικαιούχων για το οικονομικό βοήθημα του Πάσχα 2022 των οικονομικά ευάλωτων κατοίκων του Δήμου Κηφισιάς.

Έως τις 14 Μαρτίου 2022 οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά θα στέλνονται ηλεκτρονικά στο mail [email protected].

Σημειώνεται ότι οι εγκριθέντες Χριστουγέννων 2021 δεν κάνουν αίτηση για το Πάσχα 2022, καθώς καταχωρούνται απευθείας στη σχετική λίστα.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι για όσους το αίτημά τους δεν δύναται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα προσέρχονται κατόπιν ραντεβού στην Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/σης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού ,στην Κάτω Κηφισιά (Μαρίνου Αντύπα 3), υποχρεωτικά φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού. Είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό (PCR ή rapid test), όπως αυτό προβλέπεται στη σχετική ΚΥΑ.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσκομίσουν μέσα σε κλειστό φάκελο τα δικαιολογητικά και την αίτηση υπογεγραμμένη. Σε περίπτωση εκπρόθεσμης αίτησης ή προσκόμισης ελλιπών δικαιολογητικών η αίτηση θα θεωρείται απορριπτέα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 8082994 και 210 8014249.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet