Δήμος Κηφισιάς: Πάνω από 10 εκατ. ευρώ τα έργα που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Πάνω από 10 εκατ. ευρώ τα έργα που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Εγκρίσεις έργων άνω των 10 εκατ. ευρώ του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Κηφισιάς, «γεγονός που αποδεικνύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και το αρμόδιο τμήμα Σχεδιασμού Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έχουν ενταχθεί μέχρι σήμερα έξι μεγάλα έργα, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, συνολικού ύψους 10.064.813,58 ευρώ.

Επίσης, μετά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα SPARCS, ο Δήμος Κηφισιάς διεκδίκησε και πέτυχε τη συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό ανταγωνιστικό πρόγραμμα «One Step Open DBL (Digital Building Logbook) Solution» («Επιδεικνύοντας τα οφέλη του ψηφιακού ημερολογίου κτηρίων»), από το Πρόγραμμα Horizon 2020, προϋπολογισμού 4.060.800 ευρώ, με 100% συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. και διάρκεια υλοποίησης 36 μήνες.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δήλωσε σχετικώς: «Ο Δήμος Κηφισιάς διεκδικεί και πετυχαίνει εγκρίσεις υψηλών χρηματοδοτήσεων για έργα υποδομών και αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου μας που συνεργάζονται στη διεκδίκηση μεγάλων έργων, καθώς και τους συναρμόδιους αντιδημάρχους, εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και τη γενική γραμματέα του Δήμου που εργάστηκαν και εργάζονται για να πετύχουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet