Δήμος Κηφισιάς: Πολιτισμός – αθλητισμός μια διαδρομή
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Πολιτισμός – αθλητισμός μια διαδρομή

Μέσα από δύο ημερολόγια με ιστορικά ντοκουμέντα, συναντήθηκαν ο πολιτισμός διά των προσώπων της κορυφαίας κυρίας του θεάτρου και του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου Άννας Φόνσου, προέδρου του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» και του «Στρατηγού» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μας δόξασε πανευρωπαϊκά Μίμη Δομάζου, ιδρυτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Δομάζος».

Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο Κηφισιάς, με πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας», παρουσία εκπροσώπων πολιτισμού και αθλητισμού.

Χαιρετισμό έκανε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, εξαίροντας το έργο των δύο επίσημων καλεσμένων, ενώ με πρωτοβουλία του κ. Θωμάκου ο Δήμος θα συνδράμει στους υψηλούς σκοπούς που πρεσβεύουν τα έντυπα, αγοράζοντας μέρος των ημερολογίων-βιβλίων. Χαιρετισμό επίσης έκανε ο αντιδήμαρχος Εκάλης και εντεταλμένος αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Δομάζου και για την προσφορά στο Δήμο μας, καθώς προπονεί αφιλοκερδώς τα Κηφισιωτόπουλα που ονειρεύονται να γίνουν μελλοντικοί «Δομάζοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την πώληση των ημερολογίων-βιβλίων με τα σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα, θα δοθούν για τους σκοπούς του πολυβραβευμένου από την πολιτεία Ιδρύματος «Σπίτι του Ηθοποιού» και υπέρ των φιλοζωικών συλλόγων που ενισχύει πάγια ο Μίμης Δομάζος.

Συντονίστρια η οικοδέσποινα της βραδιάς προέδρος του ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου, στο πάνελ επίσης και ο Κηφισιώτης εκδότης των καλαίσθητων ημερολογίων-βιβλίων Αριστείδης Ξηντάρας. Ο κ. Ξηντάρας επιμελήθηκε επίσης το φωτογραφικό υλικό καθώς και τα ολιγόλεπτα βίντεο που μας ξενάγησαν το κοινό στα ενδότερα του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» και στις πίστες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Δομάζος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet