Αλλάζει η διαδρομή του λεωφορείου Ν. Κηφισιά – Αθήνα λόγω εργασιών
Κοινωνία

Αλλάζει η διαδρομή του λεωφορείου Ν. Κηφισιά – Αθήνα λόγω εργασιών

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει το κοινό ότι για το διάστημα από 8/7/2021 έως και 9/7/2021 το τμήμα της οδού Φραγκοπούλου μεταξύ των οδών Σουλίου & Μπότσαρη θα παραμείνει κλειστό λόγω πραγματοποίησης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος.

Ως εκ τούτου, η διαδρομή της λεωφoρειακής γραμμής Β9 που έχει κατεύθυνση από Νέα Κηφισιά προς Αθήνα θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Λύρα, Τοσίτσα, Αχαρνών, Τατοΐου και Όθωνος, για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες.

Συνεπώς, οι στάσεις επί των οδών Φραγκοπούλου & Νικολάου (Παλ. Τέρμα, Παπάγου, Μπότσαρη, Χαμπάκη, Γέφυρα και Σωκράτους) για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα είναι λειτουργικές για το επιβατικό κοινό.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της εν λόγω λεωφορειακής γραμμής με κατεύθυνση προς Αθήνα, προσωρινά θα εξυπηρετούνται από τις κάτωθι στάσεις:

  • Στάση Πολυκατοικίες επί της οδού Αχαρνών.
  • Στάση Μεταξά επί της οδού Αχαρνών.
  • Στάση ΗΣΑΠ επί της οδού Τατοΐου.

Επειδή το συγκεκριμένο τμήμα (Αχαρνών & Τατοΐου) της εν λόγω διαδρομής, που θα εξυπηρετεί προσωρινά την επιστροφή του δρομολογίου, θα συμπίπτει ουσιαστικά με αυτό της αντίθετης κατεύθυνσης της γραμμής με κατεύθυνση δηλαδή από Αθήνα προς Ν. Κηφισιά, οι επιβάτες θα πρέπει να είναι ενήμεροι για την κατεύθυνση του δρομολογίου πριν την επιβίβασή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet