Επίθεση σε υπαλλήλους της Κηφισιάς στον χώρο Πολιτικής Προστασίας
Κοινωνία

Επίθεση σε υπαλλήλους της Κηφισιάς στον χώρο Πολιτικής Προστασίας

Επίθεση δέχθηκαν υπάλληλοι του Δήμου Κηφισιάς από ομάδα έξι αγνώστων την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, στον χώρο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Ο Δήμος Κηφισιάς, ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς καταδικάζουν την επίθεση και μάλιστα ο Δήμος έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων. Παράλληλα, ο δήμαρχος ζήτησε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής την ενίσχυση της ασφάλειας της περιοχής.

Το θέμα απασχόλησε και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 όπου, εκτός από την ομόφωνη καταδίκη του συμβάντος, ειπώθηκε από δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας και συγκεκριμένα τον κ. Βασίλη Βάρσο, ότι ένας εκ των δραστών (ο οδηγός του οχήματος) δεν είναι και τόσο… άγνωστος, αφού έχει δημιουργήσει ανάλογα προβλήματα και στο παρελθόν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς:

Απρόκλητη επίθεση από ομάδα  έξι  άγνωστων ατόμων δέχθηκαν υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, το βράδυ της 25ης Αυγούστου 2015.

Το περιστατικό συνέβη στον χώρο της Πολιτικής Προστασίας στη Νέα Ερυθραία και είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό υπαλλήλου του Δήμου.

Από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Εκάλης και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Λιανός έσπευσε στο σημείο και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για τη βίαιη επίθεση. Επίσης, ο κ. Λιανός κατέθεσε μήνυση κατά των αγνώστων δραστών για λογαριασμό του Δήμου Κηφισιάς και ζήτησε την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος καταδικάζουν την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι υπάλληλοι του Δήμου. Ο κ. Θωμάκος επικοινώνησε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ζήτησε την ενίσχυση της ασφάλειας της περιοχής καθώς και την αύξηση των περιπολιών από τις ομάδες δίκυκλης αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ). Επικοινωνία υπήρξε και με το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας όπου ζητήθηκε η πύκνωση των περιπολιών στην περιοχή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου  Κηφισιάς ομόφωνα καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση από ομάδα επικίνδυνων στοιχείων που δέχτηκαν συνάδελφοί μας στον δημοτικό χώρο που στεγάζεται η Πολιτική Προστασία, το βράδυ της 25ης Αυγούστου 2015.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν οδηγός με το αυτοκίνητό του μπήκε στον περιφραγμένο χώρο του κλιμακίου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς  και δέχθηκε σύσταση από τον φύλακα του χώρου για σύννομη συμπεριφορά, διότι ήταν προκλητικός και απειλητικός.

Ύστερα από λίγο το συγκεκριμένο άτομο επανήλθε με ομάδα έξι ατόμων και επιτέθηκαν χειροδικώντας σε συναδέλφους. Ένας εκ των τριών συναδέλφων που χτυπήθηκαν, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο.

Το συμβάν έχει καταγραφεί από τις κάμερες του χώρου και η Αστυνομία έχει στα χέρια της το υλικό αυτό.

Απαιτούμε την άμεση κινητοποίηση και λήψη μέτρων της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου διότι τέτοια επικίνδυνα φαινόμενα θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet