Δημήτρης Στρατούλης: Υπάρχει και «τρίτος κόσμος» στην Κηφισιά
Αυτοδιοίκηση

Δημήτρης Στρατούλης: Υπάρχει και «τρίτος κόσμος» στην Κηφισιά

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας στις 23 Απριλίου, μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής Διονύση Φλαμιάτο, Άρη Κωνσταντάκη και Πένυ Κορασίδου, τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους με την Ανυπότακτη Αττική Κώστα Παπαδόπουλο και Ιορδάνη Χρηστίδη και μέλη της οργάνωσης Αμαρουσίου-Κηφισιάς της ΛΑΕ και μέλη της νεολαίας ΛΑΕ περιόδευσαν στους εμπορικούς δρόμους και πεζοδρόμους της Κηφισιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, σε γνωστό καλλιτεχνικό και προοδευτικό πολιτικό στέκι της πόλης, ο Δημήτρης Στρατούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Η Κηφισιά δεν έχει μόνο το πρόσωπο της πλούσιας συνοικίας. Έχει κι άλλα πρόσωπα όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο της. Οι εργατικές πολυκατοικίες της Κάτω Κηφισιάς δεν θυμίζουν σε τίποτα το πλούσιο κέντρο της Κηφισιάς, που έχουμε όλοι στον νου μας, και ο Δήμος των “πλουσίων” φροντίζει με συσσίτια για την επιβίωση περίπου 300 φτωχοποιημένων από τα μνημόνια της λιτότητας δημότες του».

Στις 24 Απριλίου, ο Δ. Στρατούλης, μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή Πένυ Κορασίδου, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με την Ηλία Βλάχο και Θόδωρο Αθανασόπουλο και μέλη της νεολαίας ΛΑΕ περιόδευσαν στον Γέρακα και στην Παλλήνη.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο Δ. Στρατούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Γέρακας και η Παλλήνη έχουν μεγάλα και άλυτα προβλήματα, που εντάθηκαν τα χρόνια του μνημονίου. Το σχέδιο πόλης και ο χωροταξικός σχεδιασμός δεν έχουν ολοκληρωθεί, σταθμός του Προαστικού δεν υπάρχει, τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς ταλαιπωρούν τους δημότες, το φυσικό αέριο δεν έχει πλήρως επεκταθεί, το αποχετευτικό δεν λύθηκε και οι σχολικές υποδομές και οι δομές της δημόσιας υγείας είναι ανεπαρκείς. Ο αγώνας των δημοτών, πέρα και έξω από ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις των υποψήφιων, είναι αναγκαίος όσο ποτέ. Η ενίσχυση του ψηφοδελτίου Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής στις ευρωεκλογές και της Ανυπότακτης Αττικής στις περιφερειακές εκλογές θα βοηθήσει στην ανάπτυξη αυτών των αγώνων και στο είναι αποτελεσματικοί και νικηφόροι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet