Διαδικτυακές συναντήσεις στη Σχολή Γονέων Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Διαδικτυακές συναντήσεις στη Σχολή Γονέων Δήμου Κηφισιάς

Με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Κηφισιάς και προέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας, της ΔΕΠ και των Παιδικών Σταθμών, Κατερίνας Καραλή, προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες να συμμετέχουν ενεργά στη Σχολή Γονέων.

«Είτε έχετε ήδη παιδιά είτε προγραμματίζετε να αποκτήσετε, είστε ευπρόσδεκτοι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας απλώς ένα mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 4/11/2020. Τα μόνα στοιχεία που χρειάζεται να αναφέρετε στο mail αυτό είναι το ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνο επικοινωνίας» σημειώνει στην πρόσκλησή του ο Δήμος.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την πρώτη συνάντηση, δηλώσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα 26/10 έως Τετάρτη 4/11. Για κάθε θέμα θα πρέπει να γίνεται ξεχωριστή δήλωση συμμετοχής.

Λόγω των συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία Covid-19, οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων θα υλοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους (όριο 40 άτομα).

Ενδεικτικά ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και τα εξής:

α. Κορωνοϊός και ελληνική οικογένεια.
β. Άφιξη νέου μέλους στην οικογένεια.
γ. Απώλεια (παππού/γιαγιάς/γονέα).
δ. Εφηβεία.
ε. Συγκρουσιακή σχέση γονέων.
στ. Ενδοοικογενειακή βία.
ζ. Διαζύγιο γονέων.
η. Σύνδρομο «της άδειας φωλιάς».
θ. Συνταξιοδότηση.

Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση έχει θέμα «Κορωνοϊός και ελληνική οικογένεια» και θα λάβει χώρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, από 19:00 έως 19:45. Ο συντονισμός έχει ανατεθεί στην κ. Όλγα Τσικρικά, ψυχολόγο, ειδικευόμενη στη Συμβουλευτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet