Δράσεις συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Δράσεις συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς, συμμετέχοντας στην κοινωνική δράση του «Όλοι μαζί Μπορούμε» μαζί με Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής, συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τον oυκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι έχουν έρθει περίπου 20.000 Ουκρανοί που χρειάζονται βοήθεια.

Καλεί δε τους δημότες την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου 24 & Μυρσίνης) από τις 10π.μ. έως τις 6μ.μ. να συμμετάσχουν στη δράση.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν). 

«Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Ζάννειο Ίδρυμα Εκάλης και την Ουκρανική Πρεσβεία στέκονται έμπρακτα δίπλα στους πρόσφυγες της Ουκρανίας, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, προσφέροντας στέγη σε συνολικά 36 άτομα μονογονεϊκών οικογενειών για τρεις έως πέντε μήνες» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet