Δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στον Δήμο Κηφισιάς

Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες με τη συμμετοχή περίπου 40 Ελλήνων παραγωγών του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες – Απ΄ ευθείας» διοργανώνεται στο Άλσος Κηφισιάς, σε συνεργασία με την Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς.

Δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στον Δήμο ΚηφισιάςΗ δράση με μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως λάδι, μέλι, όσπρια, πατάτες, ζυμαρικά, αλλαντικά, αλεύρι, κρασί κ.ά. θα πραγματοποιηθεί εντός του Άλσους Κηφισιάς, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, από τις 9:00 έως τις 16:00.

Όλοι οι παραγωγοί που συμμετέχουν στο δίκτυο «Απ΄ ευθείας» έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, βάσει των πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα και πάντα σε σχέση με την καλύτερη τιμή.

Με την αγορά προϊόντων από τη δράση αυτή, οι πολίτες συμβάλλουν, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην Τράπεζα Τροφίμων που λειτουργεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Για πληροφορίες σχετικά με τη δράση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 6986 920102, 6937 322523, 6955 235043.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet