Δράση του Κ.Π. ΠΡΟΝΟΗ στο Pierce College
Κοινωνία

Δράση του Κ.Π. ΠΡΟΝΟΗ στο Pierce College

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες διαδικτυακή συνάντηση του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ με την Ομάδα Ψυχολογίας του Pierce College. Η πρόσκληση έγινε από την υπεύθυνη της Ομάδας και σχολική ψυχολόγο του Pierce Δρα Νεκταρία Γληνού, με σκοπό να ενημερωθούν οι μαθητές της Ομάδας τόσο για το σημαντικό έργο της ΠΡΟΝΟΗ όσο και για την δράση της Εθελοντικής Ομάδας της.

Την ΠΡΟΝΟΗ εκπροσώπησαν η κ. Αρχοντούλα Αλεξάκη Αναστασοπούλου, επιστημονικό στέλεχος που παρουσίασε τα ποικίλα προγράμματα του Κέντρου, καθώς και η κ. Αικατερίνη (Τιτίκα) Βελέντζα, που μετέφερε την  εμπειρία της ως εθελόντρια στην Ομάδα Εθελοντών της ΠΡΟΝΟΗ, η οποία λειτουργεί αδιάλειπτα 14 χρόνια τώρα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αναφέρθηκαν τα καινοτόμα προγράμματα και οι παρεμβάσεις της ΠΡΟΝΟΗ τόσο στο σχολικό περιβάλλον όσο και στην ευρύτερη κοινότητα, τα 19 χρόνια της λειτουργίας της, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην δραστήρια Εθελοντική της Ομάδα που λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής του έργου της.

«Ο αρμονικός συντονισμός της συζήτησης από την εξαίρετη Δρα Γληνού, το ζωηρό ενδιαφέρον των παιδιών, με τις ερωτήσεις τους σχετικά με την πρόληψη των εξαρτήσεων, αλλά και το πώς μπορούν να γίνουν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας της ΠΡΟΝΟΗ, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αυτή την τόσο επιτυχημένη για όλους μας, συνάντηση» αναφέρουν στην ανακοίνωσή οι άνθρωποι του Κέντρου Πρόληψης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet