ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ… στα πάρκα της πόλης
Κοινωνία

ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ… στα πάρκα της πόλης

Ο δημοτικός συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας -Εκάλης γιόρτασε με το καλύτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, με τη δράση «Διαβάζω στο πάρκο- Διαβάζω παντού». Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του Συνδυασμού βρέθηκαν το Σάββατο 5 Απριλίου στα πάρκα της πόλης για να δώσουν χαρά και γνώση στα παιδιά. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Στην προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας που, μαζί με τα παιδιά τους, ήρθαν στο πάρκο «Ηρώων Πολυτεχνείου» στη Νέα Κηφισιά και στο πάρκο «Ανδρέα Παπανδρέου» στη Νέα Ερυθραία. Όλοι μαζί περάσαμε ένα πολύ όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό παίζοντας, τραγουδώντας και διαβάζοντας παραμύθια. Τα παιδιά αποχώρησαν από τα πάρκα γεμάτα όμορφες εικόνες, αλλά και κρατώντας στα χέρια τους τον καινούριο φίλο τους… ένα βιβλίο, που με αγάπη τους προσέφερε η «Δύναμη Ελπίδας».

Μοναδική παραφωνία η έλλειψη συντήρησης του εξοπλισμού πάρκων του Δήμου μας. Συγκεκριμένα πολλά σημεία στο πάρκο «Α. Παπανδρέου» είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των επισκεπτών. Μάλιστα, ακριβώς δίπλα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όλα τα ποδήλατα είναι χαλασμένα και τα περισσότερα έχουν βγει σε αχρηστία. Ζητούμε η Δημοτική Αρχή να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους για να μπορέσουν τα παιδιά μας με ασφάλεια να χαρούν τους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet