Δωρεάν συμπλήρωση Ατομικού Δελτίου Υγείας για τους μαθητές Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Δωρεάν συμπλήρωση Ατομικού Δελτίου Υγείας για τους μαθητές Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει δωρεάν τη συμπλήρωση από παιδιάτρους του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δείχνοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία του όσον αφορά τον μαθητικό πληθυσμό.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή στο νηπιαγωγείο και στην Α΄ Δημοτικού. Επίσης είναι ιατρικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της υγείας των μαθητών/τριών κατά τη φοίτησή τους σε όλες τις βαθμίδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Το ΑΔΥΜ ισχύει για τρία σχολικά έτη από την έκδοσή του, για τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατατίθεται ως δικαιολογητικό στην Α΄ και  Δ΄ τάξη Δημοτικού Σχολείου, στην Α΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου. Τηρείται στις σχολικές μονάδες με ευθύνη των διευθυντών τους.

Η συμπλήρωση θα γίνει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας:

  • την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 16:00 – 20:00
  • και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 8:30 – 14:00.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Για την αποφυγή συνωστισμού, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Κηφισιάς, Κατερίνα Καραλή, παρακαλεί τους γονείς να αποστείλουν ένα mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή ένα sms στο 6944 703230 με τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο παιδιού, τάξη, ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν για και ένα τηλ. επικοινωνίας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την ώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet