Εγκαίνια της παιδικής χαράς για Άτομα με Αναπηρίες στη Νέα Κηφισιά
Κοινωνία

Εγκαίνια της παιδικής χαράς για Άτομα με Αναπηρίες στη Νέα Κηφισιά

Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς για Άτομα με Αναπηρίες του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, στις 19:30, στον χώρο της παιδικής χαράς στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά.

Η πρώτη παιδική χαρά για ΑμεΑ, στον Δήμο Κηφισιάς, μοιράζει τους τελευταίους μήνες πολλά χαμόγελα στον φιλόξενο χώρο της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Νέα Κηφισιά.

Ο χώρος περιλαμβάνει ειδικά πολυόργανα που μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά έως και 14 ετών με ειδικές ανάγκες να αθληθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά. Φέρει πινακίδα με το σήμα καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών έχοντας όργανα και εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ) και την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι υποδομές που πλαισιώνουν την παιδική χαρά, προσφέρθηκαν από φορείς και εταιρείες, ενώ στο έργο σημαντική ήταν η συνδρομή φυσικών προσώπων, της Τεχνικής Υπηρεσίας και των τεχνικών συνεργείων του Δήμου Κηφισιάς.

Ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί συγκεκριμένα τους:

  • Ροταριανούς ομίλους: 2470 Περιφέρεια Δ.Ρ., Ρ.Ο. Κηφισιά – Πολιτεία (συντονιστής όμιλος), Ρ.Ο. Αθηνών, Ρ.Ο. Άνοιξη – Σεμέλη, Ρ.Ο. Κηφισιά – Εκάλη, Ρ.Ο. Κορωπί, οι οποίοι χρηματοδότησαν τα όργανα κούνια, φωλιά, μύλος, τρίλιζα, πλαίσιο κούνιας ΑμεΑ.
  • Την εταιρεία Ernst & Young Building a better working world  η οποία χρηματοδότησε το δάπεδο ασφαλείας.
  • Την εταιρεία εξοπλισμού παιδικών χαρών Ηλιαχτίδα, η οποία χρηματοδότησε και τοποθέτησε δάπεδο ασφαλείας και ειδικό κάθισμα κούνιας ΑμεΑ.
  • Την εταιρεία πιστοποιήσεων Eurocert, η οποία έλεγξε την παιδική χαρά και εξέδωσε πιστοποιητικό συμμόρφωσης, χωρίς αμοιβή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet