Εκατοντάδες πολίτες στη δράση διάθεσης προϊόντων στο Άλσος Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκατοντάδες πολίτες στη δράση διάθεσης προϊόντων στο Άλσος Κηφισιάς

Εκατοντάδες πολιτών προμηθεύτηκαν τρόφιμα και αγαθά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές από την αγορά των παραγωγών χωρίς μεσάζοντες, η οποία πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη δράση της στο Άλσος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015.

Από νωρίς το πρωί, οι παραγωγοί του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες – Απ΄ ευθείας» έστησαν τους πάγκους με τα προϊόντα τους, στο Άλσος Κηφισιάς, που δεν άργησε να γεμίσει από πολίτες του Δήμου που προτίμησαν να κάνουν τις αγορές τους απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς. Αρκετοί πολίτες πρότειναν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η δράση να γίνεται τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα.

Η δράση των παραγωγών, πέρα από την ευκαιρία που δίνει σε όλους τους πολίτες να ψωνίζουν αγαθά καλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Σημαντικό ποσοστό του συνόλου των προϊόντων, που διατίθενται στην αγορά των παραγωγών, γίνεται δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς και διανέμεται στους οικονομικά αδύναμους πολίτες του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet