Εκδήλωση «Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας» στο δημαρχείο Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκδήλωση «Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας» στο δημαρχείο Κηφισιάς

Συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς με θέμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας» διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 19:00 στην αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

«Επειδή πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας» τονίζει ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλώντας τους πολίτες να παραστούν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Δήμος Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα:

  • Χαιρετισμός του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου

Ομιλίες:

  • Χρήστος Ζερεφός, μέλος Ακαδημίας Αθηνών. Ομιλία: «Το κλίμα από τον Αριστοτέλη στο σήμερα και στο μέλλον της Ευρώπης».
  • Θοδωρής Γεωργιακόπουλος, διευθυντής Περιεχομένου στη ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ. Ομιλία: «Η Ευρώπη, το περιβάλλον και ο λαιμός της Βουλιαγμένης ως νησί».
  • Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, δρ.-Μηχ.,/ εντεταλμένη σύμβουλος Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης Δήμου Κηφισιάς, δ/ντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης ΕΟΑΝ. Ομιλία: «Οι προοπτικές και οι προκλήσεις για τους ΟΤΑ στο πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας»
  • Σταύρος Ζαπάντης, διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία «Ζαπάντης – Βιομηχανική, Τεχνική, Εμπορική», γενικός διευθυντής στο «Ινστιτούτο Νέων Τεχνολογιών», δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς, αντιδήμαρχος Υποδομών, Ενέργειας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης. Ομιλία: «Δράσεις και Προγράμματα του Δήμου Κηφισιάς για μια Έξυπνη Ενεργειακή Διαχείριση φιλική προς το Περιβάλλον».
Πρόσκληση σε εκδήλωση «Αυτή τη φορά ψηφίζω για τον πλανήτη μας»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet