Εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό στη Galerie Δημιουργών
Κοινωνία

Εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό στη Galerie Δημιουργών

Η Galerie Δημιουργών στην Κηφισιά, έχει ήδη θεσπίσει δράσεις ευαισθητοποίησης των φίλων της και του ευρύτερου κοινού σε σημαντικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, τα παιδιά, τους συνανθρώπους μας και τους κοινωνικούς θεσμούς μας σε συνεργασία με σημαντικούς ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών και εξειδικευμένους  επιστήμονες,

Στο πλαίσιο αυτό στις 6 Μαρτίου 2019, Παγκόσμια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού, ημερομηνία που έχει υιοθετηθεί και από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία  σε με την κ. Κατερίνα Ασλάνη, συμβουλευτική ψυχολόγο, MSc και με τη συμμετοχή της εκπαιδευτικού κ. Βάνας Νίνου, διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο «Σχολικός Εκφοβισμός: Αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης για γονείς και εκπαιδευτικούς».

Στόχος είναι να βοηθηθούν γονείς και εκπαιδευτικοί ως προς την σωστή και έγκαιρη διάγνωση του σχολικού εκφοβισμού, και να συζητηθούν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία σχολείου και οικογένειας.

«Η ευαισθητοποίηση και η συνεργασία όλων μας θα φέρουν το ποθούμενο αποτέλεσμα» τονίζει ο διοργανωτής.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στην Galerie Δημιουργών (είσοδος από Χελιδονούς 28), υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Ώρα έναρξης 18:30 (ώρα προσέλευσης 18:00).

Η είσοδος είναι δωρεάν. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τάσος Ιωάννου, τηλ. 210 6251732.

Πρόσκληση σε εκδήλωση από την Galerie Δημιουργών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet