Εκδήλωση για το Παιδί στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκδήλωση για το Παιδί στον Δήμο Κηφισιάς

Μια εκδήλωση με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλειος Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Τουρισμού και Αγορά Εργασίας Ευάγγελος Αυλήτης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ζέτη Κασιμάτη και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στους Παιδικούς Σταθμούς Κηφισιάς Ιωάννης Παντελεάκης.

«Σήμερα ημέρα δικαιωμάτων του Παιδιού, υπερασπιζόμαστε το Παιδί και συμπαραστεκόμαστε στη μητέρα που αποφασίζει να το κρατήσει παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει» τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «H Αγκαλιά», δρ. Βαρβάρα Μεταλληνού, η οποία μίλησε για «Τα Δικαιώματα του Αγέννητου Παιδιού και τη Μητρική Αγάπη». «Η έγκυος πρέπει να προσέχει τον εαυτό της, γιατί όλα αυτά εντυπώνονται στο σώμα και στο πνεύμα του εμβρύου», επεσήμανε από την πλευρά του ο  δρ. Βασίλειος Μπέλιος  ο οποίος μίλησε για το θαύμα της Ζωής.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ιδρύθηκε το 1998 και συμπαραστέκεται πνευματικά, ψυχολογικά και οικονομικά στις μητέρες εκείνες, που επιθυμούν να έρθει στον κόσμο το παιδί τους, αλλά λόγοι εγκατάλειψης και οικονομικοί τις εμποδίζουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet